martes, 24 de marzo de 2009

PETALOS DE TOMATE RELLENOS


Tomates
Ricota
Pesto
Parmesano rallado finito
Partir los tomates por la mitad (a lo alto) y luego cada mitad en 3 trozos iguales. Sacar la pulpa interior, también se podría pelar(antes de partir, acerle una cruz con un cuchillo en el "potito"y meterlo en agua hirviendo por 1 minuto, luego pasarlo por agua fría y pelarlo con los dedos).
El relleno hacerlo con la ricota y el pesto, decorar con parmesano.

3 comentarios:

  1. It's an amazing paragraph designed for all the internet users; they will take advantage from it I am sure.

    Also visit my web site ... watches for men

    ResponderEliminar
  2. Pretty! This has been a really wonderful article.
    Thank you for supplying these details.

    Here is my site ... free seo

    ResponderEliminar
  3. I don't even know how I ended up here, but I thought this post was good. I don't know who
    you are but definitely you are going to a famous
    blogger if you aren't already ;) Cheers!

    Here is my blog - girlspower.igong.org

    ResponderEliminar